Buna si bun venit!
Iubesti moda? Ai ajuns în locul perfect.

Am pornit magazinul online  Marajo_s_clothes  in iulie 2019 cand am inceput sa ma gandesc ca as face ceva creativ, doar al meu. Ceva unic care imi reprezenta personalitatea și pasiunea. Vintage a fost acea pasiune mai mult decât imi pot aminti, așa că am lansat Marajo_s_clothes, iar restul este istoria dansului cu mișcare lentă. Mai tarziu, in Octombrie 2020, m-am gandit sa investesc si mai mult in ceea ce a devenit micul meu business si am adus cateva mici modificari, incepand cu numele micii afaceri. Astfel, Marajo_s_clothes a devenit Marajovintage.

De unde vine numele veti intreba? De la numele fetitei mele – Mara Ioana.

De ce vintage? Well…Îmbrăcămintea vintage si pre-loved – aprovizionarea, stilul, istoria – a fost întotdeauna acolo pentru mine și acel moment din vara anului trecut mi-a dat posibilitatea să o urmăresc în mod corespunzător. Deci, ceva bun a ieșit din incertitudini și iată-mă.

Aleg manual fiecare piesa pe care o vedeți, îngrijindu-le, reparându-le și spălându-le. Mă trezesc gândindu-mă la vintage și mă culc gândindu-mă la vintage.

Magazinul online Marajovintage este plin de îmbrăcăminte vintage si second-hand de calitate unică, interesantă și excepțională, în toate dimensiunile și stilurile. Avem peste 500 de articole de îmbrăcăminte și accesorii pentru femei noi și second-hand. De la fuste și rochii la pulovere și paltoane, avem tot ce aveți nevoie pentru a face acea ținută perfectă. Există întotdeauna ceva nou de vazut, așa că reveniți în mod regulat pentru a avea intaietate la ultimul nostru stoc.

Deschide chat
Nevoie de ajutor?
Nevoie de ajutor? Scrieti aici un mesaj!