1. Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.marajovintage.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. SC Euro Comfort 2006 SRL cu sediul in Galati, identificata prin CUI 18815392, J17/1059/2006, isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea SC Euro Comfort 2006 SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.marajovintage.ro este proprietatea SC Euro Comfort 2006 SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris a SC Euro Comfort 2006 SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la adresa de e-mail de pe site. Pentru a face o comanda on-line este necesara autentificarea in cazul in care exista un cont creat anterior sau completarea unui formular, utilizatorul avand obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa. Daca SC Euro Comfort 2006 SRL suspecteaza ca informatiile puse la dispozitie de utilizator nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul acestuia la serviciile oferite de site-ul www.marajovintage.ro si de a anula comanda respectiva.

2. Confidentialitate

SC Euro Comfort 2006 respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.marajovintage.ro si SC Euro Comfort 2006 SRL se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti comercializandu-le si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; aceste informatii vor fi stocate pe termen nedeterminat si la ele vom avea acces doar noi si firmele care ne asigura hostingul si mentenanta.

www.marajovintage.ro si SC Euro Comfort 2006 SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.marajovintage.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.marajovintage.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru printr-o cerere scrisa trimisa prin e-mail la adresa adresa de e-mail de pe site. SC Euro Comfort 2006 SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Cookie-urile pe care le folosim pot colecta IP-uri in scopuri de marketing.

3. LIVRAREA

Livrarea se face in termen de cca. 24h in intreaga tara, prin curierat.
Costul de livrare, afisat in momentul efectuarii comenzii, este suportat de catre consumator.

Cum plătesc?

Plata se poate face: în numerar la livrare (sistem ramburs), online cu card, sau transfer bancar in baza facturii proforme pe care o veti primi prin e-mail. Vă rugam să selectati optiunea dorita in momentul comenzii; un reprezentant al SC Euro Comfort 2006 SRL se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp.

4 . CONDITII DE RETUR

Dorinta noastra este ca produsele pe care vi le oferim sa fie in deplina concordanta cu nevoile dumneavoastra.
Conform Ordonantei nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se pot returna in 14 zile calendaristice de la primirea coletului: „Cu excepţia cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele, consumatorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile”. Denuntarea unilatera a contractului in termenul de 14 zile se aplica doar persoanelor fizice, persoanele juridice neavand aceasta posibilitate.
Notificarea se va data, semna si trimite de catre dvs. la adresa de e-mail de pe site. In situatia mentionata mai sus, clientii nostri pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. In cazul in care produsul are semne de folosire si uzura, conform Ordonantei 34/2014 ” Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor” .
SC Euro Comfort 2006 SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului returnat, pe baza formularului de retur sau a notificarii trimise prin e-mail la adresa mai sus mentionata, completate de catre client, in care va rugam sa specificati codul IBAN in care sa returnam si numele titularului de contract. Contravaloarea produselor returnate va fi returnata la scurt timp dupa ce a fost efectuata constatarea integritatii. Costul transportului retuturilor este suportat de catre client.
Toate produsele returnate pentru care se returneaza suma integrala trebuie să fie într-o stare perfecta, fără urme de utilizare vizibil.
Produsele se vor returna la adresa punctului nostru de lucru.

5. Litigii

Pentru orice conflict aparut intre SC Euro Comfort 2006 SRL si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul SC Euro Comfort 2006 SRL. Contravaloarea transportului produselor catre firma SC Euro Comfort 2006 SRL va fi suportata de client; Exceptie de la returnare: produsele achizitionate de persoane juridice, produsele aduse pe comanda speciala (care nu sunt in mod uzual in stocul SC Euro Comfort 2006 SRL ), produsele consumabile.

Deschide chat
Nevoie de ajutor?
Nevoie de ajutor? Scrieti aici un mesaj!